• SUKA

    LOVE

  • 2,024

    PAPARAN

    VIEWS

  • 0

    REVIEW

KONGSIKAN

SHARE THIS

Penafian

Projek Kahwin tidak akan bertanggung jawab atas apa pun kesalahan yang dilakukan oleh vendor termasuk penipuan.

Untuk mengetahui kualiti perkhidmatan vendor yang disiarkan di laman web ini dengan lebih jelas, pastikan anda melawat laman sosial vendor dan membaca review di website kami.

Disclaimer

Projek Kahwin will not be responsible for any mistakes made by vendors including fraud.

To determine the quality of service or vendors on this site more clearly, be sure to visit the vendor social media or website and read the review on our website.

Laman Kayangan Shah Alam

Mengenai Vendor

About Vendor

Laman Kayangan menyediakan sewa tempat yang lengkap untuk majlis korporat, acara perniagaan, majlis tertutup dan majlis perkahwinan yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam iaitu lokasi strategik di kawasan sekitar Lembah Klang. Laman Kayangan juga mudah diakses dari Klang dan juga Kuala Lumpur menjadikan lokasi ini sangat strategik untuk dijadikan lokasi pelbagai majlis dan acara.

Dengan pengalaman dan kepakaran pasukan kami, kami akan memastikan acara dan majlis anda berjalan dengan lancar dan cekap dalam persekitaran yang sempurna. Laman Kayangan juga turut menyediakan pelbagai khemah eksklusif untuk acara dan majlis anda dengan persekitaran yang unik, selesa dan esklusif yang dilengkapi dengan ruang dan tempat letak kereta yang luas, penghawa dingin, PA Sistem dan ruang solat menjadikan ianya sesuai untuk majlis perkahwinan, perayaan, konsert, persidngan, pameran, pelancaran, pertunjukan fesyen dan pelbagai acara lain.

Laman Kayangan juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pengurusan acara (Event Management) termasuk pembersihan, katering, keselamatan, audiovisual dan multimedia.

Maklumat Vendor

Vendor Details

Alamat Address Laman Kayangan Shah Alam,
Lot 4, jalan 7/52 Off Jalan Persiaran Kayangan,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
No. Telefon Phone No. +6 012 253 3973
No. WhatsApp WhatsApp No. +6 012 253 3973
Email hasmal.dv@gmail.com
Laman Web Website www.lamankayangan.com

Galeri

Gallery

TAGS

Review & Maklum Balas Review & Feedback

Review Laman Kayangan Shah Alam.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAIN-LAIN VENDOR

OTHER VENDORS