• SUKA

    LOVE

  • 1,270

    PAPARAN

    VIEWS

  • 0

    REVIEW

KONGSIKAN

SHARE THIS

Penafian

Projek Kahwin tidak akan bertanggung jawab atas apa pun kesalahan yang dilakukan oleh vendor termasuk penipuan.

Untuk mengetahui kualiti perkhidmatan vendor yang disiarkan di laman web ini dengan lebih jelas, pastikan anda melawat laman sosial vendor dan membaca review di website kami.

Disclaimer

Projek Kahwin will not be responsible for any mistakes made by vendors including fraud.

To determine the quality of service or vendors on this site more clearly, be sure to visit the vendor social media or website and read the review on our website.

Mengenai Vendor

About Vendor

DEWAN RAJA MUDA MUSA (DRMM) merupakan salah satu fasiliti utama yang terdapat di Kompleks Belia & Kebudayaan Negeri Selangor (KBKNS). Mula beroperasi sejak tahun 2012 dan pejabat pengurusan terletak di aras 4, KBKNS.

Dibawah Pengurusan Darul Ehsan Facilities Management Sdn Bhd (DEFM), dewan bankuet ini sering kali menjadi pilihan sebagai lokasi untuk majlis-majlis seperti perkahwinan, majlis korporat, majlis makan malam , karnival jualan, karnival sukan dan lain- lain acara.

Dengan berkeluasan 1,776 meter persegi dan ketinggian dewan yang melebihi 16 meter, DRMM adalah dewan yang berkapasiti besar di Shah Alam dengan kemampuan menampung 3000 ke 4000 tetamu dalam satu masa bergantung kepada susun atur. Selain itu, dewan ini dilengkapi dengan pelbagai kemudahan lain seperti bilik seminar yang boleh memuatkan 200 orang dalam satu masa. Kemudahan asas seperti Surau , tandas dan tempat letak kereta yang luas juga disediakan secara percuma. Dewan ini juga dilengkapi dengan bilik Anggerik dimana kebiasaanya digunakan oleh tetamu kehormat yang terletak bersebelahan pintu masuk utama dewan.

Maklumat Vendor

Vendor Details

Alamat Address Dewan Raja Muda Musa,
Lot 4, Jalan Platinum 7/52,
Seksyen 7, Persiaran Kayangan,
40000 Shah Ala ,
Selangor Darul Ehsan.
No. Telefon Phone No. +603-5512 5582
No. WhatsApp WhatsApp No. +6011-1301 0276
Email admin@defm.com.my
Laman Web Website www.drmm.com.my

Galeri

Gallery

TAGS

Review & Maklum Balas Review & Feedback

Review Dewan Raja Muda Musa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAIN-LAIN VENDOR

OTHER VENDORS