Seri Segi Catering

Shah Alam, Katering Selangor
Seri Segi Catering

Seri Segi Catering

Shah Alam, Katering Selangor

  • 41

    SUKA

  • 1,046

    PAPARAN

  • 0

    REVIEW

KONGSIKAN

Disclaimer/Penafian

Projek Kahwin tidak akan bertanggung jawab atas apa pun kesalahan yang dilakukan oleh vendor termasuk penipuan.

Untuk mengetahui kualiti perkhidmatan vendor yang disiarkan di laman web ini dengan lebih jelas, pastikan anda melawat laman sosial vendor dan membaca review di website kami.

Seri Segi Catering

Mengenai Kami

Segi Seri Sdn Bhd adalah sebuah syarikat milik 100% Bumiputera yang telah ditubuhkan pada tahun 1995 dalam bidang penyajian makanan dan katering ala bufet. Selain daripada katering, Segi Seri Sdn Bhd juga menjalankan perniagaan berbentuk kafetaria, kantin kilang, dewan makan sekolah, pusat latihan kerajaan, perkhidmatan sewa pinggan mangkuk dan khemah / canopy di majlis perkahwinan, hari keluarga, kursus-kursus anjuran kerajaan dan pihak-pihak swasta.

Syarikat ini kini telah berusia lebih dari 10 tahun. Berbekalkan pengalaman yang ada, Segi Seri Sdn Bhd mempunyai anggota kerja yang berpengalaman dan terlatih. Segi Seri Sdn Bhd kini lebih mantap dan teguh di dalam mengendalikan acara-acara yang berprestij dan gilang- gemilang serta dihadiri oleh barisan VVIP dan orang kenamaan.

Berbagai pengiktirafan telah diberikan dan diterima daripada pelbagai pihak di atas perkhidmatan yang telah Segi Seri Sdn Bhd jalankan. Disamping kedudukan modal yang kukuh, Segi Seri Sdn Bhd juga mempunyai barisan pembekal yang berpengalaman di dalam membekalkan bekalan bahan mentah yang bermutu tinggi.

Justeru dengan kredibiliti yang Segi Seri Sdn Bhd miliki sekarang sudah cukup untuk memberikan perkhidmatan yang memuaskan hati para pelanggan kerana kepuasan pelanggan adalah matlamat kami.

Anda sebagai pelanggan tidak perlu gusar dan bimbang dengan kemampuan syarikat ini. Kami menjaminkan perkhidmatan yang cepat, layanan yang hebat dan pilihan yang tepat bersesuaian dengan motto syarikat kami.

Maklumat

Alamat Wisma Segi Seri,
No. 38A, Jalan Pelabur A 23/A,
Seksyen 23, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
No. Telefon +603 5542 4200
No. WhatsApp
Email info@segiseri.com
Laman Web www.segiseri.com

Galeri

Review & Maklum Balas

LAIN-LAIN VENDOR