• 26

    SUKA

  • 687

    PAPARAN

  • 0

    REVIEW

KONGSIKAN

Disclaimer/Penafian

Projek Kahwin tidak akan bertanggung jawab atas apa pun kesalahan yang dilakukan oleh vendor termasuk penipuan.

Untuk mengetahui kualiti perkhidmatan vendor yang disiarkan di laman web ini dengan lebih jelas, pastikan anda melawat laman sosial vendor dan membaca review di website kami.

Laman Kayangan Shah Alam

Mengenai Kami

Laman Kayangan menyediakan sewa tempat yang lengkap untuk majlis korporat, acara perniagaan, majlis tertutup dan majlis perkahwinan yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam iaitu lokasi strategik di kawasan sekitar Lembah Klang. Laman Kayangan juga mudah diakses dari Klang dan juga Kuala Lumpur menjadikan lokasi ini sangat strategik untuk dijadikan lokasi pelbagai majlis dan acara.

Dengan pengalaman dan kepakaran pasukan kami, kami akan memastikan acara dan majlis anda berjalan dengan lancar dan cekap dalam persekitaran yang sempurna. Laman Kayangan juga turut menyediakan pelbagai khemah eksklusif untuk acara dan majlis anda dengan persekitaran yang unik, selesa dan esklusif yang dilengkapi dengan ruang dan tempat letak kereta yang luas, penghawa dingin, PA Sistem dan ruang solat menjadikan ianya sesuai untuk majlis perkahwinan, perayaan, konsert, persidngan, pameran, pelancaran, pertunjukan fesyen dan pelbagai acara lain.

Laman Kayangan juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pengurusan acara (Event Management) termasuk pembersihan, katering, keselamatan, audiovisual dan multimedia.

Maklumat

Alamat Laman Kayangan Shah Alam,
Lot 4, jalan 7/52 Off Jalan Persiaran Kayangan,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
No. Telefon +6 012 253 3973
No. WhatsApp +6 012 253 3973
Email hasmal.dv@gmail.com
Laman Web www.lamankayangan.com

Galeri

Review & Maklum Balas

LAIN-LAIN VENDOR